Evo motorsportkleding

online casino Verder heeft Evo van Zwijgenhoven ook zijn eigen collectie van motorsportkleding ontworpen. Zijn passie voor de motorsport heeft ertoe geleid in contact te komen met de beste designer voor motor kleding en deze de taak te geven de meest innovatieve motorkleding te ontwerpen onder zijn eisen. Zowel dames als heren kunnen bij www.evovzw.be terecht voor motorkleding en accessoires. De motoroutfits zijn nergens anders te koop dus kun je er zeker van zijn dat je nooit iemand onderweg tegenkomt met dezelfde motoroutfit als jij. Daarnaast heeft Evo ervoor gezorgd dat het motorrijden op koude dagen ook heel goed mogelijk is door een aantal verwarmde outfits te ontwerpen waardoor de kou geen probleem meer hoeft te zijn. De helmen van Evo zijn speciaal ontworpen om van jouw motortrip een fantastische ervaring te maken.

Breed blikveld

Met een breed blikveld en zonnevizier hoef je je geen zorgen meer te maken over de zon, daarnaast zijn de helmen uitgerust met een bluetooth communicatie systeem aangevuld met een ingebouwde microfoon en speakers. Op deze manier ben je dus altijd in contact en kun je tevens jouw favoriete muziek beluisteren terwijl je over het asfalt zweeft. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om je eigen motorkleding op maat te laten maken, hiervoor dien je wel eerst een afspraak met ons te maken dan bekijken we samen wat de beste opties zijn die aan jouw behoeften voldoen. En tot slot zijn bij www.evovzw.be ook de razend populaire motorjeans verkrijgbaar. De jeans zijn vervaardigt met kevlar die ervoor zal zorgen dat je zorgeloos van je motortrip kunt genieten zonder dat deze om welke reden dan ook openscheurt. De motorjeans zijn aan de binnenkant met kevlar verstevigt zodat er aan de buitenkant niets van te zien is en toch comfortabel te dragen is.

Voor meer informatie over Evo van Zwijgenhoven kun je terecht op de site van de Belgische Motorsport Vereniging( BMV). Voor verder informatie over deze site kun je ons een email sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Vind je deze site leuk? Geef ons dan een LIKE op facebook of laat ons een berichtje achter. Heb je vragen voor Evo van Zwijgenhoven? Dan kun je deze stellen door het formulier in te vullen met al je gegevens en deze aan ons te versturen. Zorg er wel voor dat er jouw email er duidelijk op vermeld staat zodat Evo je vragen kan beantwoorden, hij zal je graag verder helpen.